Відома українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість запросила в гості зірку серіалу "Школа", 22-річну Єлизавету Василенко, де обидві дівчини влаштували яскраву фотосесію.

Так, спочатку артистки позували в стильних вбраннях коло білосніжної стіни, а потім перемістилися на кухню, де Ліза поділилася з Надею незвичайним талантом - акторка може точнісінько копіювати "мекання" кози. Судячи з реакції Наді, красуня явно не очікувала такого повороту і голосно розсміялася.

Фолловери залишилися в захваті: "Які гарні😍", "Меееее😂😂😂😂😂", "Обожнюю🔥🤣❤️", "Я теж в шоці😂🤣🤣🤣🤣🤣😆", "Ти найкраща люблю тебе❤️❤️❤️❤️❤️", "Ліза, ти прекрасна🤤😍", "Богині! 💛❤️", "У мене така ж реакція була😂😂🐐", "так чудово🔥", "Які класні ❤️❤️❤️❤️❤️❤ прям мі мі мі", "Не можу🤤".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

До речі, раніше Надя Дорофєєва виставила веселе відео, показавши, як засмагала на сонечку і ніжилася в басейні на ділянці їх з чоловіком Володимиром Дантесом заміського будинку. Так, артистка приміряла бікіні червоного кольору, демонструючи струнку фігуру, а також забавно потанцювала для TikTok з величезним надувним єдинорогом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.