Нещодавно стало відомо, що телеканал СТБ оголосив про вихід нового романтичного реаліті-шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяк" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то в "Холостячці", відповідно за серце героїні змагатимуться чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала актриса, яка виконала головну роль в гучному серіалі "Фортечна", і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина.

З зростанням публічності і популярності, в Instagram актриси почало стрімко зростати кількість передплатників. І тепер Ксенія стала частіше радувати публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці. Так, нещодавно зірка показала миле фото в цікавому образі, а в подпсии до нього заговорила про ідеальному побаченні. Як видно, актриса сидить на сходинках в темному вбранні, її довге волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж, вона дивиться прямо в камеру. У підписі до кадру Мішина написала: "А давайте пофантазуємо на тему ідеального побачення. Як думаєте, таке буває? Я знаю, що у багатьох дівчаток є свої маркери, за якими вони визначають, наскільки хлопець серйозний. Хтось дивиться на взуття, наскільки доглянуті руки, відкрив двері перед дівчиною, запропонував оплатити рахунок. Що для Вас важливо на першій зустрічі? Як ви розумієте, що подобаєтеся? На що звертаєте увагу?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.