Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала спекотне відео, на якому з'явилася у відвертому образі, місцями взагалі з голим торсом.

Як видно, Алла крутиться перед камерою на безлюдній набережній, схоже, це були зйомки кліпу на її пісню Санта Барбара. Дівчина змінює образи, на деяких кадрах вона з'являється практично голою, лише груди сором'язливо прикриває руками. Її розпущене волосся розвівалися на вітрі, а на обличчі легкий макіяж і стильні сонцезахисні окуляри, вона кидає зухвалі погляди в об'єктив. У підписі до публікації Добкіна написала: "@admood.7 потрібно вміти любити, навіть якщо Санта Барбара навколо". Фолловери кинулися активно обговорювати нове відео дівчата, засипає компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.