Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала у соцмережі веселе фото, на якому з'явилася в компанії Богдановича, схоже телезірка знову вирушила підкорювати Україну на своїй "Ле маршрутці".

На новому знімку, який був зроблений на відомому українському озері Світязь, Леся і її водій маршрутки позують, як типова пара на відпочинку. Телезірка в яскравому купальнику розкинулася в "еротичної" позі на старій човні з коктейлем в руці, вона як би пафосно позує для інстаграму. А її "чоловік" коштує трохи вдалині з голим торсом, і апетитно потягує пиво. У підписі до кадру Никитюк написала: "Відзначай свого мужика в коментах, який робить так само. (Богданович @bohdan_bohdanovych_ ми тебе обожнюємо). Звичайно ж шанувальники телеведучої не пройшли повз і почали активно обговорювати її нове фото, засипає компліментами і жартами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.