Даша Ульянова – фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте відносини з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. Так, в цей раз красуня показала зухвале фото в сексапільному образі, а також похвалилася величезною кількістю медалей і кубків з змагань з художньої гімнастики.

"Поїздка додому сколихнула багато спогади. Хочу поділитися з вами моєю колекцією медалей - тут і Чемпіонати України, та міжнародні турніри, і різні змагання. Що давалося легко, але до більшості нагород – лежав складний шлях. У всякому разі, так було у мене. Я завжди переживала, довго готувалася, дуже хотіла показати хороший результат, щоб пишалися батьки, друзі, тренер. А ще я завжди уявляла, що на змагання прийде хлопчик, який мені тоді подобався і побачить, яка Дашуха молодець, як класно виступила. Дівчатка, признавайтесь, багато ж представляли подібне?

Звичайно, з мінусів – спорт забирає дуже багато часу. Хоча, кого я обманюю... Художня гімнастика забрала весь мій час. Але! Спорт дисциплінує, спорт загартовує, спорт окрилює – це чиста правда. Як горіли у мене очі в 16 років, коли я виграла найскладніший в моєму житті – Чемпіонат України з художньої гімнастики! А ще спорт вчить ставити цілі та впевнено йти до їх досягнення", - розповіла модель.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша з "Холостяка" зробила відверте зізнання.