Мікеле Морроне – відомий актор кіно і серіалів, співак, фотомодель родом з Італії. Він зібрав величезну фан-аудиторію завдяки привабливій зовнішності і зйомкам у польському аналогу "50 відтінків". Треба сказати, що після виходу фільму, Морроне став дуже популярним, і це не дивно – вона справжній красень. Актор зібрав величезну аудиторію у своєму Instagram, яку тепер частенько радує жаркими знімками.

Так, нещодавно Мікеле виклав у мережу спекотне чорно-біле фото, на якому позує, стоячи біля дзеркала і чепуриться. Красунчик захоплений заправкою білосніжної сорочки в штани саме з момент, коли зачіпає себе за попу. причому сорочка на його грудях не застебнута, що залишив місце для фантазій шанувальниць. Актор не дивиться в об'єктив ні з одного з трьох відображень, він ніби милується собою і дуже зосереджений. У подпсии до кадру Морроне написав: "Yalla... @nimabenati @paulmarciano @guess". Треба сказати, що фанатки без розуму від нової фотографії актора, його завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, сонце пестить рельєфні м'язи.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка польських "50 відтінків сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що "поїхавший" Мікеле Морроне в подорожі отримав від друга в рот – треба було обережніше.