Відома українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно відзначала тридцятирічний ювілей творчої кар'єри, часто радує численних фанатів яскравими фото і відео на сторінці в Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала в мережу суворе чорно-біле фото, а в підписі до нього зробила визнання. Виявилося, що співачка теж була жертвою чоловічого насильства.

"Зараз у мене в житті все добре, але був час, коли я страждала від чоловічого насильства! Хочу підтримати #challenge #womensupportingwomen, але також запитати у своїх передплатниць: чи вірите ви в те, що бувають ідеальні чоловіки?". Треба сказати, що українки бурхливо сприйняли таку заяву зірки, деякі також почали зізнаватися, а інші кинулися підтримати артистку добрими словами.

"Ідеальних немає, а є хороші. Наприклад, мій чоловік", "Та звичайно бувають", "Для кожної жінки є свій ідеальний чоловік", "Ні зараз, у цей час не буває ідеальних чоловіків", "Вірю і знаю!", "Є, але вони живуть не з ідеальними жінками", "Немає їх, і не бачу сенсу навіть про них говорити", "Їх не буває, але хочеться вірити", "Ідеальних людей немає в принципі, у кожного свої таргани, але у деяких вони розміром з собаку", - відповідають в коментарях на питання Ірини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Ірина Білик раптово змінила стиль, шанувальники не впізнають.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала, як виглядала в молодості.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ірина Білик зворушила історією з дитинства, фанати не стримують сліз.