У соціальних мережах поширюється хештег #metoo. В рамках цього челлендж люди діляться страшними історіями про сексуальних домаганнях і зґвалтуванні. При цьому у челенджі брали участь навіть багато відомих особистості. Останнім часом хештег став популярним і в російському сегменті інтернету. У челенджі взяла участь зірка реаліті-шоу “Дом-2” Альона Водонаєва. Вона розповіла, що зазнала сексуального насильства.

Водонаєва розповіла цю історію у відео. Розповідь зайняв всього 29 секунд. “Підійшов чоловік і запропонував мене підвезти”, почала свою історію Олена. “Я погодилася”, сказала вона, і затнулася, а її погляд був спрямований кудись у бік. Було видно, що вона досі шалено шкодує про це рішення. “Він схопив мене за руку, і ми піднялися в квартиру”, продовжує розповідь Олена. “Далі він роздягнув мене, зайнявся зі мною оральним сексом, а потім позбавив мене невинності”, так вона закінчила свою жахливу історію.

На цей розповідь Олену спонукав не тільки поширюється хештег #metoo, але й історія Стас Костюшкін. Він розповів, що в дитинстві зазнав орального насильства. Після цієї історії проти Костюшкін почалося справжнє цькування, в якій взяла участь навіть Ксенія Собчак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Водонаєва відповіла Путіну на "питання любові": "Бидло почне народжувати".

Як повідомляв портал Знай.uа, Скандальну Водонаєву забрали у відділок, поліція допитує зірку "Дім 2" через аборти.

Також Знай.uа писав, Занадто відверто для Ашана: Водонаєва показала, як збирається в магазин, епічне відео