Відома українська травесті-діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і порадами зі своїми шанувальниками в Instagram.

Цього разу Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала у соцмережі цікаве фото, на якому постала в джинсовій курточці та прозорій чорній спідниці, засвітивши свої трусики.

Монро оприлюднила цілу серію знімків, на яких демонструє ефектні образи. На одному із фото вона стоїть у коротенькій чорній спідничці з прозорою вставкою, демонструючи стрункі ніжки. Образ травесті-діва доповнила шкіряною "косухою".

На іншому кадрі Монро позує у короткій сукні та чоботах-ботфортах.

Всього Монро виклала 10 фотографій, і на всіх вона демонструє свою жіночність. Добірку фото травесті-діва позначила веселим хештегом
#икотаСтиля.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Свайпайте, розглядайте і насолоджуйтесь, і тільки спробуйте сказати, що я не VOGUE", - підписала добірку Монро.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Травесті-діва Монро викликала фурор у незвичайній сукні

Як повідомляв портал Знай.ua, Травесті-діва Монро вразила ідеальністю, не кожна дівчина так зможе

Також Знай.ua писав, травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.