Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. 31 липня опівночі знаменитість представила яскравий кліп на пісню "Воом boom", режисером якого став епатажний Олександр Гудков. У ролику взяли участь безліч відомих зірок шоу-бізнесу, таких як Лоліта Мілявська, Ксенія Собчак, Катерина Варнава, Маша Міногарова, Іда Галич та інші, також репер PHARAOH зачитав кілька рядків у середині відео.

Судячи з усього, посил кліпу простий - показати, що в сучасному світі чоловікам не варто оцінювати жінку тільки через її зовнішність, фігуру, стиль, і критикувати тих, хто їм не до вподоби, адже кожен може бути таким, як він хоче, а одного ідеалу для всіх не існує. Дівчатам, у свою чергу, теж не потрібно намагатися зробити все можливе і лізти зі шкіри геть, щоб її "оцінили".

Втім, шанувальники негативно поставилися і до самої пісні, і до незвичайного ролику. Слова пісні "Детка хочет boom-boom, Маша хочет boom-boom, Даша хочет boom-boom, Саша тоже хочет boom", численні фанати, які буквально виросли на піснях Лободи, розцінили як щось неякісне, адже зазвичай в її хітах закладені емоції і сенс. Однак ще більше запитань виникло до репера PHARAOH, його речетатив і текст залишили аудиторії бажати кращого.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За ніч на каналі Світлани в YouTube скандальний кліп зібрав 15 тисяч лайків і 25 тисяч дизлайків, що стало справжнім антирекордом співачки. У коментарях в соцмережах фолловери благають повернути їм "колишню Лободу", однак ще не факт, що простенька пісня не приживеться і не "западе" в голови людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.