Наташа Горова - 21-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. Нещодавно юна знаменитість виставила ніжне селфі, позуючи в стильному образі.

Так, красуня приміряла чорний блейзер-оверсайз, білу маєчку і аксесуар з намистин-перлинок, доповнивши вбрання яскравим макіяжем з рожевими стрілками. При цьому Наташа зізналася, що навела марафет о 4 ранку і засмутилася, що коханий не може обійняти її так рано.

[quote author=""]

Фолловери не пройшли повз: "Дуже😻", "Через цей пост у мене заїла пісня Макса Барських: "4 ранку, а серце не спить..."😂♥️", "Чудове фото 😍", "Неймовірно чарівна😘😘😘", "Як можна бути такою красивою і милою❤🥺", "Наташа, ти богиня 💔", "Яка гарна 💔", "Омг, що за Богиня Краси??💦🤤🥵", "Дуже личить макіяж, красуня 😍😍😍", "Така жіночна 😍♥️".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.