Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила гаряче фото, позуючи без краплі макіяжу і лише в білосніжному бікіні перед дзеркалом розкішної ванної кімнати. Так, артистка засвітила фігуру, гаряче рухаючись під хіт чоловіка Потапа "Сhicabamboni". Варто відзначити, що після концерту і невеликого відпочинку в спекотній Туреччини красуня приїхала підкорювати Одесу.

Я буваю різною😈 fashionchica #sunnychica #summerchica #chihuahuachica 😋 але сьогодні я #chicabamboni 💃🏻 а яка #chica ти?

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися. Одним набридли численні кадри Насті в бікіні: "Якщо чесно дістала вже) одне і теж постійно", "Навіщо труси на вуха тягнути?🙈...відчуття що ж від вух до колін😁", "Потрібно було труси до цицьок дотягнути 😂😂😂", "Куди світ котиться..", "Куди світ котиться..", "Ну труси вже потрібно було на вуха натягнути😂🔥", "Вульгарно і нудно😂", "Ну таке😁".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Інші засипали Каменських компліментами: "Шикарне тіло😍😍😍", "Ваууууууу 🔥 Красивіше Насті, тільки сама Настя, супер супер 💯 🔝 🍓🍓🍓))))))) ✌", "🔥🔥🔥🔥Шикарна😍😍", "Чим ви гірше супермоделі,не знаю!", "Клас💗".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.