Учасник гурту "Время и стекло" Позитив прийняв танцювальний виклик від української реперки Alyona Alyona - знаменитості зустрінуться на паркеті популярного шоу "Танці з зірками".

Співак виклав короткий гумористичний ролик, у якому промовляє заповітні для своїх фанатів слова: “Я приймаю виклик від Альона Альона. Побачимось на паркеті” на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Надя Дорофєєва та Позитив
Надя Дорофєєва та Позитив, vlasno.info

Ролик показує як артист у своїй машині вмикає радіо, проте з нього лунає тема телешоу “Танці з зірками” каналу “1+1”. Позитив перемикає канали, проте там та сама мелодія. Після цього цю ж мелодію йому грає його холодильник, а також комп'ютер. Через декілька секунд, вже на дивані, Позитив чує голос Альони Альони, яка кличе його на паркет. На артисті змінюється звичайний одяг на бальний костюм і він погоджується на виклик. Окрім того, він передає естафету викликів далі - можливо до проєкту доєднається співак Сергій Танчинець.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

“Танці з зірками” - один із найпопулярніших танцювальних проєктів українського телебачення. На паркет виходять професійні танцюристи у парі з зірками естради, кіно і спорту. Професійне журі щотижня оцінює успіхи конкурсантів. Декілька років тому виникла традиція кидати виклик артисту, якого хочуть покликати на паркет. Так створюється інтрига, збільшується кількість розважального відео у соціальних мережах.

Фанати Позитива надзвичайно схвильовано прийняли звістку про участь кумира у шоу, тоді як інша частина суспільства поставилась до цієї новини прохолодно, навіть скептично.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.