Співак і ведучий реаліті "Кохання на виживання" (Новий канал) Олег Кензов, якого називають українським Томом Гарді за схожість з актором, заінтригував шанувальників спільним знімком з Лесею Нікітюк. Кадр був опублікований в Instagram артиста. А в описі він додав, що Леся - його найулюбленіша ведуча.

В інтерв'ю Знай.uа Кензов розповів, чи було щось більше за цим зізнанням.

Леся Нікітюк і Олег Кензов (у центрі)
Леся Нікітюк і Олег Кензов (у центрі)

За словами Олега, до Лесі Нікітюк він відчуває велике почуття поваги і захоплення. Разом вони перетиналися на ТВ-проєктах каналу, де і почалася їхня дружба. Він зазначив, що вже записана у них спільна пісня, яку вони презентують дещо пізніше.

"Лесю просто поважаю, тому що вона трудяга і зробила себе сама. Вона мені нагадує мене ж, тільки трохи успішніше (сміється – ред.). Леся класна. У сфері шоубізнесу дуже мало таких людей: простих, за виглядом яких не стоїть нічого, окрім щирості, ніяких корисливих цілей. Ми навіть записали разом пісню. За нашим спілкуванням стоїть дружба, взаємна повага. Просто захоплююся нею, як особистістю, як майстром своєї професії. Сподіваюся, це взаємне", - розповів Кензов.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Виконавець хіта "Обстановка по кайфу" зізнався, що якийсь час прагнув стати героєм романтичного реаліті "Холостяк" на СТБ, але йому постійно відмовляли.

Олег Кензов, кадр з відео "По кайфу"
Олег Кензов, кадр з відео "По кайфу"

"Я довго напрошувався в шоу "Холостяк" і вважав, що я − ідеальний кандидат. Мені весь час відмовляли і, чесно, я перегорів! Не хочу вже. Успішний я − відносно, популярний − теж відносно. Зараз не хочеться цього всього, хочеться затишку, домашнього тепла, приватний будинок. Хочеться ще дітей і велику родину. Хочеться просто зібрати всіх близьких: і маму, і тата, і сестру, і племінницю, щоб всі жили у великому будинку і не заважали один одному, не набридали. Для мене це важливо. А щоб дівчата хвости переді мною крутили, вибачте за це слово, якось переріс. Я занадто старий для цього проєкту", - пояснив співак.

Крім того, Кензов розповів, як часто він розбивав жіночі серця. Адже у нього репутація ловеласа.

"Раніше, в юності, я був серцеїдом, влюбливим і велелюбним, - зізнався артист. - Міг з однією дівчиною почати зустрічатися, паралельно – з іншою, з трьома поспіль у мене були стосунки. Раніше я розпилювали. Зараз – ні. Коли ти оточений жіночою увагою з усіх сторін, і коли цих жінок багато і всі чогось хочуть від тебе, то в голові – каша. Ти пудриш мізки собі, в першу чергу, і жінкам, які хочуть уваги. Не хочеться цього".

Читайте повне інтерв'ю Олега Кензова для Знай.uа: про зйомки "Кохання на виживання" в Перу, про стосунки з першою дружиною і дочкою, про перебування на карантині і залежність від роботи.

Також в інтерв'ю Знай.uа танцюрист і хореограф Олександр Прохоров розповів, на яку б дівчину звернув увагу, кого вважає сексуальною і який він сам у стосунках.