У мережу потрапили унікальні кадри зі зйомок нового кліпу відомої в Україні співачки Тіни Кароль. На яку саме пісню наразі невідомо, але варто зауважити, що шанувальників чекає щось унікальне.

Відповідні кадри оприлюднили в столичному Telegram-каналі "Хуй*вий Київ".

Так, на ролику, який триває всього кілька секунд, можна помітити саму артистку, якій приписують роман з не менш відомим Даном Баланом, і натовп людей, які дістають та знімають машину з Дніпра.

Тіна Кароль, фото - https://www.instagram.com/_fantina/
Тіна Кароль, фото - https://www.instagram.com/_fantina/

"Сидиш такий біля водички, шашличок смажиш, ногами в водичці хлюпаєшся... тут - шум, гам, купа людей, машину на тросах в Дніпрі топлять. Що за кіпіш, розбірки? А ні. Зйомки кліпу Тіни Кароль", - підписали відео в мережі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі невідомо, на яку саме пісню Кароль вирішила зробити кліп. Можливо, це буде ролик на якийсь новий сингл, або і взагалі щось невідоме – так званий "сюрприз" для шанувальників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль злетіла в повітря, натовп завмерла від подиву: "З Україною в серці".

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль заінтригувала українців загадковим відео.

Також Знай. ua писав, що Тіна Кароль "вистрілила" в Зеленського спокусливим поглядом, Потап аж зняв маску.