Алла Добкіна - 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала миле фото, на якому позує разом з сином Марком. Схоже, матуся з сином відправилися в сонячну Туреччину на відпочинок, як тільки відкрилися кордони.

На новому знімку Аллу і Марка можна побачити на пляжі, вони ховаються від пекучого сонця в бунгало. Позасмагати дівчина вийшла в чорному роздільному купальнику і широкої солом'яному капелюшку. Вона тримає на руках малюка, який зайнятий поглинанням водички і не дивиться в камеру. У підписі до кадру Добкіна написала: "Підтримуйте водний баланс", а геолокація свідчить про те, що відпочиває дівчина в турецькому Бодрумі. Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію Алли, засинаючи її і карапуза компліментами в коментарях, багато хто відзначив, як Марк схожий на дідуся.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.