Відома російська співачка і шансонетка з українськими коренями Любов Успенська, у якої проблеми у відносинах з дорослою дочкою, часто радує публіку яскравими публікаціями у соцмережі Instagram. Так, нещодавно зірка на численні прохання фанів вирішила відкрити нову рубрику в своєму мікроблозі, в якій буде ділиться секретами краси і догляду. В цей раз Успенська розповіла про виборі помади, тонкому смаку і любові до яскравих відтінків.

"Дуже часто мені задають питання про зовнішність, догляді і про мої секрети краси. І я зважилася створити рубрику, в якій я буду ділитися з вами своїми знахідками та правилами краси. Отже! Б'юті-рубрика оголошується відкритою! Почнемо з головного - помади! Перед вами та сама помада @okb_store, яка тримається протягом дня і під час довгого знімального процесу, оксамитова легка текстура, яка не сушить губи, лягає дуже рівно й гідно виглядає. Ви знаєте, що у мене тонкий смак і я вмію гармонійно підбирати кольори і відтінки - люблю яскраві соковиті, яскраво червоні, так і більш ніжні, палітра підібрана дуже вдало, є нюдовые відтінки на кожен день і більш яскраві - для заходів, для сцени або фотосесій. У помади зручна пензлик, з її допомогою легко можна впоратися з макіяжем самостійно", - написала співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, скандальна Любов Успенська запалила на закритій вечірці в Харкові.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Успенська заговорила про весілля з Кіркоровим.

Також портал "Знай.ua" писав, що Успенська похвалилася фото з Лободою.