Барі Алібасов-молодший опинився в центрі уваги після того, як напав на колишнього директора групи свого батька “Ha-Ha” і побив його. Андрій Назаров став жертвою побиття під час зйомок фільму про Барі Алібасова і його друзів, так як спадкоємець знаменитості не став терпіти якісь образи і звинувачення на адресу свого батька.

Відомо, що Алібасов-молодший завдав кілька ударів по своєму супротивникові, потім штовхнув його на мармуровий стіл і той впав на підлогу без свідомості. Назаров вже написав заяву на сина епатажної знаменитості і тепер Алібасову загрожує стаття “Заподіяння легкого шкоди здоров'ю”. Вона передбачає штраф у розмірі 80 тисяч рублів або ув'язнення в ізоляторі на період до трьох місяців.

Барі Алібасов з сином, фото: Instagram
Барі Алібасов з сином, фото: Instagram

Батько ж 34-річного нападника зараз знаходиться в психіатричній лікарні з амнестичним синдромом на ґрунті вживання алкоголю. У минулому ж році, в червні він потрапив в реанімацію через отруєння хімікатом. Літній продюсер переплутав пляшки з рідиною для прочищення труб і соку. Благо медперсонал працював оперативно.

Ще в квартирі була ясна тяжкість такого отруєння, так як під час промивання пішла кров. Він перебував у важкому стані і 6 червня був введений в медикаментозний сон, в якому пробув п'ять днів. 17 червня стало відомо про те, що Алібасова виписали з лікарні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Інга Меладзе пішла вся в батька — відразу після розлучення стрибнула в нові відносини.

Як повідомляв "Знай.uа", соковита Каменських без одягу віддалася хвилях.

Знай.uа писав, що російську вдову українського репера Картрайта звинуватили у вбивстві.