Романтичного реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть попри звинувачення в піарі, пара залишилася разом, почала жити, а нещодавно навіть одружилася. Правда пишне торжество закоханим довелося перенести через карантин, але схоже його час настав, нещодавно Даша показала в Instagram миле фото, на якому позує разом з чоловіком, а в підписі до нього поділилася подробицями підготовки до весілля. А в цей раз дівчина гарне фото і розповіла про проблеми.

Читайте Знай Google News!

"Спасибі проблем за те, що вони є і періодично нас відвідують. Я зараз цілком серйозно. А інакше, як би ми навчилися цінувати спокій? А без втоми – відпочинок. А без зрад – вірність. Ми б і не розуміли, наскільки ми щасливі, не переживи ми коли-то біль і втрати. Спасибі цьому житті за те, що в ній є все. І крізь втрати, ми розуміємо, наскільки ж насправді ми багатий", - написала Квіткова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.