Відома українська співачка Аліна Гросу, яка торік вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами в соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. Цього разу зоряна красуня порадувала шанувальників кумедним відео, на якому позує в обіймах героя своїх кліпів Романа Полянського.

У ролику Аліна і Роман туляться один до одного, кривляються і складають губи в поцілунках, і вона все це сама знімає на камеру телефону. Парочка усамітнилася в цікавій кімнаті, і не помічає нікого навколо себе. У підписі до кадру Гросу розповіла про те, що поруч з Романом може бути собою. "Всім привіт. Щось багато у мене постів було останнім часом про роботу. Тепер буде трохи з життя. А поруч з вами є людина/люди, з яким(и) ви можете бути собою?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, парочку засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.