Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зіркова Надя здивувала модними танцями з TikTok.

"Fendi fendi fendi 🤑🍯", - підписано відео, в якому ці слова повторюються мало не щосекунди.

На новому відео Дорофєєва із ще двома красунями танцюють під новий хіт Rakhim - Fendi - На мне только Fendi худи. На Наді біла міні-худі. Волосся співачки недбало розтріпане, а на її обличчі помітний макіяж з чорними стрілками. На тлі видно воду блакитного басейну, а дівчата витанцьовують поруч, розкішний фон.

"Гучи, прада, луи на мне только фенди худи", - йдеться у пісні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Знаменитість спровокувала дискусію серед шанувальників. Так, фани засипали компліментами Надію, щовона неймовірно гарно танцює у тренді TikTok. Однак були й ті, хто зухвало розкритикував підліткові танці.

"А ця👩‍🦰, це та що знімалася в серіалі "школа"?", " Ебать дуры", "єто что от Потапа???? еще и на яыке врага, жуть", "Красивки 😍", "Кайф 🔥", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, "Рожева" Дорофєєва посварила фанатів одним фото: "Скоро побачимо".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.