Російський співак, затятий шанувальник президента країни-агресора Володимира Путіна Олександр Буйнов останнім часом став активно ділитися зі своїми шанувальниками архівними і свіжими кадрами в соціальних мережах. Так, буквально днями артист, який відновлюється після операції з видалення жовчного міхура, відправився на відпочинок разом зі своєю сім'єю - в основному з діточками.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Буйнова в мережі Instagram.

Публікація Олександра Буйнова, скріншот: Instagram
Публікація Олександра Буйнова, скріншот: Instagram

" Доброго ранку, друзі-подруги! Літо - це маленьке життя ... Я на цілий тиждень занурився в атмосферу піонерського табору! А так як море в цьому році було замовлено, ми з буйновчиками рвонули в ДО "Підмосков'я" на Клязьменському водосховищі. З ранку мої улюблені каші і на пляж! Геть всі гатжети і телефони, весь день сонце, повітря і вода - наші найкращі друзі! Софія - серйозна дівчинка, русалка ... А Дашулька - приколістка намазала мені бутерброд з гірчицею, - інсталяція, однако! А ввечері, на дискотеці все як і сто років тому, - дівчата "нарізають" - хлопці сором'язливо в сторонці! До речі буйки завжди жують хліб з гірчицею, а я згадав свої "голодні" роки, коли будучи студентом МГУ, грав на фізматі в групі "Кварки" і ми ходили в університетську їдальню, де їли хліб з гірчицею, сіль, чай безкоштовно... смакота! ", - підписав публікацію Олександр Буйнов.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

До слова, буквально за кілька днів публікація співака зібрала майже 4 тисячі лайків і десятки коментарів від шанувальників, які також почали ділитися ностальгічними спогадами своєї молодості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відданий фанат Путіна Буйнов збожеволів після лікарняного ліжка і пішов співати в РПЦ.

Як повідомляв Знай.ua, схудлий Буйнов потрапив на операційний стіл: після 3 дірок в животі став добрішим.

Знай.ua писав, в мережі спливли кадри юного Моїсеєва в жіночій сукні, так і народжувалася "Голубая луна".