Міла Кузнєцова - відома українська модель плюс-сайз, блогерша і володарка вселяє бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь в конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько балує яскравими фото і відео зі свого життя. Так і цього разу красуня показала незвичайний знімок, на якому з'явилася в сміливому образі.

На новому фото Міла відображена на відпочинку, вона сидить навпочіпки на пляжі біля самої води. На прогулянку красуня вийшла в сексуальному купальнику цікавого фасону, який ледь утримує її пишні принади. Волосся моделі розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона кокетливо дивиться в камеру з легкою посмішкою. У підписі до кадру Кузнєцова написала: "Азовське, тепле, море. Арабатська стрілка. Стрілецьке. База відпочинку" Веселка ". У чому краса цього місця - то, що море тут глибоке, не потрібно далеко заходити, щоб скупатися. Ось, наприклад, в Щасливцеве і Генгорке море дуже дрібне, а тут просто рай. Ідеальна, а головне не дорога база відпочинку "Веселка", яка знаходитися в 5 хв ходьби від моря і має все для комфортного відпочинку. Кайфую ". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".