Популярна українська співачка Настя Каменських, яка торік вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зоряна красуня опублікувала в мережі гаряче фото, на якому позує в курортній локації.

Як видно, Настя стоїть в цікавій позі на красивою галявині під пишною пальмою. На прогулянку вона вийшла в кокетливому бежевому костюмі, який складається з коротких шортів і такий же короткої кофтинки з об'ємними рукавами. Пишні кучері співачки розпущені і недбало укладені, а на її обличчі легкий макіяж і веселе вираз. У підписі до кадру Каменських написала: "Ось так відвернешся на мить, а вже СЕРПЕНЬ! Літо в цьому році пролітає з космічною швидкістю. Тому, щоб встигати за ним, не можна втрачати ні хвилини і вже зараз бігти здійснювати свої літні плани! Навколо нас стільки можливостей, пригод, нових знайомств і приводів для щастя. Потрібно просто зробити крок їм назустріч! ". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.