Актриса Міла Йовович поділилася свіжим знімком з наймолодшою ​​донькою в своєму Інстаграмі.

Маленьку звуть Оушен Ларк Елліот, вона дочка актриси і її чоловіка, Пола Андресона. У зоряної сім'ї ростуть 11-річна Ева Габо Андерсон і 4-річна Дашіел Іден. А за пару років до появи наймолодшій крихітки на світ, в 2017 році, Мілі Йовович довелося зробити екстрений аборт через передчасні пологи.

Втрата дитини стала для пари справжньою трагедією. Саме тому вона закликала підписників не залишатися байдужими і звернути увагу на хештег #breonnataylor. Бреона - афроамериканка, яка була застрелена поліцейськими в своєму будинку під час обшуку. Її сім'я вже півроку марно намагається добітсья справедливості і посадити винних у смерті дочки за ґрати.

Актриса не змогла пройти повз чужу біду, так як знає біль втрати дитини. "Давайте допоможемо матері і сім'ї Бреони знайти спокій," - написала Міла в кінці публікації.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Підписники висловили актрисі підтримку і подяку за небайдужість, а деякі поділилися своїми історіями. Не обійшлося і без коментарів тих, хто зробив Міллі компліменти за прекрасну зовнішність без косметики.

Нагадаємо, раніше Міла Йовович показала, як займається садівництвом по-українськи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл програла журналістам в суді і заплатила купу грошей.

Також "Знай.ua" писав, що забута дочка Трампа показала, як виглядає після карантину.