Маша Полякова – 15 річна дочка співачки-суперблондинки Олі Полякової, яка вже встигла зібрати свою армію прихильників в Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото і відео. Цього разу дочка зірки виклала в мережу кілька фотографій зі своїх розваг і того, що ці пригоди закінчилися.

Читайте Знай Google News!

Як виявилося, Марія зламала палець на нозі, мабуть, це відбулося під час її прогулянки з хлопчиком. На перших двох знімках видно дівчину з її хлопцем, вони гуляють містом і веселяться. Далі вона показала рентгенівський знімок зламаного пальця, а далі фото загіпсованою ноги, поруч з ногою хлопця. І в кінці Маша сфотографувала себе в дзеркалі в інвалідному візку, де за її спиною стоїть той самий хлопець. У підписі до публікації Полякова написала: "А все так добре починалося 31.07.2020 – 1.08.2020". Фанати не залишили без уваги таку публікацію дівчата, і почали активно обговорювати ці фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.