Відомий український репер, продюсер і чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко (Потап) побував у гостях у Маші Єфросиніної в її шоу на платформі YouTube. Тут співак розповів про свої два шлюби, про хейтерів сина і сварки з дружиною Настею. Також Потап поділився своїми думками стосовно дружби між чоловіком та жінкою.

Читайте Знай Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Єфросиніної на своєму YouTube-каналі.

Так, Потап відповів на питання - "Дружба між чоловіком і жінкою можлива, якщо?"

"Якщо він гей, не знаю, мені здається фізіологія все одно спрацює. Та й флірт, це все переплетення, рано чи пізно вони все одно пересплять один з одним... Ми з Горовою два міцних горішка, ми працюємо разом, ми нічого не винесли назовні, ми все зберегли всередині, і звичайно ж дійшли до того, що ми з нею друзі, приятелі, партнери. У нас з нею величезний бізнес...", - заявив Олексій Потапенко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що одне із найцікавіших спостережень Потапа в інтерв'ю про Тіну Кароль, зокрема про її образ і те, що вона робить заради того, щоб завжди бути на висоті.

"За Настею скучив. Шо написали - "Шо ви лижитесь, та ви показушники, он Дан і Тіна". Серйозно? Це моя дружина, я скучив за нею, мені по барабану, шо ви там думаєте. Але при цьому порція негативу, через що? Наші люди не люблять цього, вони не довіряють. Тому насправді, наші люди люблять підглядати, але все це їм підкладають. Наступного разу подумайте, на що ви дивитеся. І найцікавіше — справжня пара, яка один одного любить і по-справжньому цілується. Всі говорять ось це точно кохання...", - додав Потап.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Маша Єфросиніна вивела на чисту воду Потапа – сварки з Каменських, два шлюби і ненависть до сина.

Як повідомляв Знай.uа "Моїй дружині подобається", - Потап зізнався, чим Настя Каменських краще, за його колишню.

Знай.uа писав, Потап одружився на Каменських 4 рази: "Це тільки початок".