Популярна українська телеведуча, зірка "Нового каналу" і кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Христина Лебідь активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram. Так, буквально днями вона опублікувала свіже фото, на якому можна помітити, що парочка зібралася на відпочинок або на роботу в невідомому напрямку.

Читайте Знай в Google News!

Судячи з опублікованого відео, телеведуча і колишній міністр їздили за покупками. Також на фото можна побачити, що Олена Лебідь взяла з собою маленького песика з його мокрим носиком, що можна вважати справжнім живим щастям.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістіни Лебідь в мережі Instagram.

Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Полетіла на крилах. Куди, навіщо і що витворятиму - все розповім у прямих ефірах. Люблю, обіймаю, хороших вихідних всім бажаю. А у нас поки - арія Сари "Хропельяні на задньому сідельяні"." , - підписала публікацію телеведуча

Варто також нагадати нашим читачам, що Олена-Крістіна Лебідь зізнавалася, що була "обманутою". Так, вона придбала кавун, а отримала "перестиглий огірок". Відповідне повідомлення вона опублікувала на власній сторінці в Instagram, яку тепер присвятила своїй чотирилапій подрузі - французькому бульдогові Сарі.

Так, зірка "Аферистів в мережах" повідомила, що напередодні придбала свій перший кавун в цьому сезоні, щоправда, поласувати ним вона не змогла. Зокрема, через те, що він був не червоний усередині, як всі ми звикли його бачити, а "білий".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наречена Розенка похвалилася тим, як вона вживає "біле диво": "Купила кавун, а виявився - огірок".

Як повідомляв Знай.ua, мрійлива наречена Розенка розповіла про булочки: "Величезні! Як ви ходите?".

Знай.ua писав, наречена Розенка Олена-Христина Лебідь зловила злочинця з отрутою: "Плати або ...".