Телеведуча "Нового Каналу" та кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь оприлюднила унікальну світлину, показавши, як вона "лежить" в черзі за булочками.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram, яку наразі присвятила своїй чотирилапій подрузі – французькому бульдогу Сарі.

Так, зірка "Аферистів в сітях" оприлюднила фотографію, на якій вона у вишуканій сукні, кольору бірюзи, лежить на дивані та посміхається. Водночас Лебідь пожартувала та зізналася, що саме так вона "стоїть в черзі за булочками".

Фото з допису

"Прийшла в булочну, лежу в черзі", - коротко та лаконічно підписала своє фото знаменитість.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто зауважити, що користувачам таке миле фото сподобалися – про це свідчать сотні лайків, а також коментарі стосовно того, що вона виглядає прекрасно, а також звернули увагу на її великі каблуки.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Елена-Крістіна Лебідь відбилася від рук екс-міністра Розенко і викрала машину у таксиста.

Як повідомляв Знай.ua, наречена Розенко показала собачі витівки подружки.

Також Знай.ua писав, що наречена Розенко зізналася, як її "смажить" просто на вулиці.