Італійський підприємець і медійна персона Джанлука Ваккі, відомий завдяки своїй яскравій зовнішності в солідному віці та запальним танцям, показав гарячі танці із вагітною коханою на яхті посеред озера.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне відео "танцюючий мільйонер" розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Chicken Dance 🐓💃🏻😂", - лаконічно підписав ролик мільйонер.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Ваккі із вагітною красунею запалюють під кумедий хіт. Їхні рухи дуже схожі на курячі потріпування крилами. Тому автор і підписав відео "Курячі танці".

Шерон - венесуельська модель, але на цьому її діяльність не закінчується. Дівчина пробує себе в якості актриси - в минулому році вона зіграла в телесеріалі «Las Reinas». Вона також є бізнесвумен - займається продажем одягу та косметики онлайн. А ще їй вистачає часу на роботу тату-майстром. У неї є власна студія.

Джанлука Ваккі є справжньою зіркою соцмереж: це відео подивилися більш ніж 3,5 мільйони разів, а всього у нього понад 16 мільйонів підписників. Головна причина його медійного успіху - запальні танці, якими він охоче ділиться в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Рібері подає до суду на американський телеканал. Причиною стало використання фото футболіста у матеріалі про кріотерапію.

Як повідомляв портал Знай.ua, Вискакують прищі на лобі: що робити?

Також Знай.ua писав, Танцюючий мільйонер перевершив самого Санту: відео.