Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію в своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат у соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цього разу не став винятком - Кайлі виклала в мережу спекотне фото, яке є обкладинкою модного журналу Vogue.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кайлі з'явилася на обкладинці в спокусливій образі, вона присіла на стілець в ефектній позі. Для фотосесії модель одягла сексуальне бордове латексне плаття з дуже глибоким декольте і розрізом на Подолі, цей наряд красиво підкреслив соковиті принади. Волосся красуні розпущені і красиво укладені, на її обличчі яскравий макіяж, а на шиї масивне прикраса. У підписі до кадру Дженнер написала: "Vogue baby, спасибі @voguehongkong за цю обкладинку. @Gregswalesart". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.