Тіна Кароль вперше після початку пандемії коронавірусу з'явилася на великих екранах. Вона дала перший концерт з початку епідемії, і зробила вона це в Білорусі. Тіна приїхала в місто Вітебськ, де порадувала своїх білоруських фанатів виступом. Після цього вона зустрілася з журналісткою місцевого Youtube-каналу CTV.by, і розповіла про своє життя, і про те, чим займалася під час карантину, а також прокоментувала новини про себе.

Кароль розповіла, що не дуже любить обговорювати пандемію коронавірусу. За її словами, цей час вона присвятила цей час відпочинку, своєму синові, а також ремонту в будинку. Крім того, Тіна зазначила, що вона не витрачала час даремно, і готувалася до запису нового альбому. За її словами, тексти для майбутніх пісень вже готові, і робота триває повним ходом.

Також журналістка запропонувала Тіні прокоментувати новинні заголовки про її життя, які в останні місяці виходили в ЗМІ. Зокрема, на заголовок "Тіна Кароль прикрила живіт руками - фанати впевнені, що співачка вагітна.", Вона сказала: "сьогодні - вагітна, завтра - ні". На заголовок: "Спокусниця в пікантному боді", вона іронічно відповіла: "боді є, спокусниця є - все нормально". На заголовок: "Тіна Кароль показала розтяжку" співачка відповіла, що взагалі не пам'ятає, чи є у неї розтяжка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль злетіла в повітря, натовп завмер від подиву: "З Україною в серці".

Як повідомляв Знай.ua Тіна Кароль заінтригувала українців загадковим відео.

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль "вистрілила" в Зеленського спокусливим поглядом, Потап аж зняв маску.