Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка порадувала фанатів милим знімком, на якому позує на відпочинку закордоном, куди вибралася попри карантинні обмеження і деякі закриті кордони.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Ані позує на прогулянці на гарній набережній біля самого моря, очевидно, зірка вирушила відпочивати до Греції. На прогулянку вона вийшла в широких і коротких білий шортах і оригінальному чорному топі з одного бретелькою і воланом, а на її ногах забавні чорні в'єтнамки. Її волосся зібране в тугий пучок, а на обличчі легкий макіяж, зірка мило посміхається в камеру. У підписі до кадру Лорак написала: "Thank you for hospitality! @Iliaskokotos @eloundapeninsula". Фанати кинулися активно обговорювати новий образ зоряної красуні, засинаючи її компліментами в коментарях, деякі запитують актрису її рецепт молодості, адже виглядає вона просто приголомшливо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.