В самому центрі української столиці стався дуже цікавий випадок. Так, просто біля Бессарабського ринку поліції попався відомий український артист і ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський. Виявилося, що "юний орел" неправильно припаркував своє авто.

Читайте Знай Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Київ оперативний".

Пан Михайло Поплавський побіг за кропивою на Бесарабський ринок, а автівку свою покинув просто у лівій смузі для руху. Поліцейські виявилися не фанатами творчості Михайла, а тому виписали постанову.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 2 augustus 2020

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Пан Михайло Поплавський побіг за кропивою на Бессарабський ринок, а свою машину покинув просто в лівій смузі для руху. Поліцейські виявилися не фанатами творчості Михайла, а тому виписали постанову.", - повідомляють автори публікації.

Також варто нагадати нашим читачам, що Михайло Поплавський показав, як ходять студенти різних спеціальностей до його закладу. Артист поруч з молодою студенткою продемонстрував, як це бути хореографом або дипломатом. На відео Поплавський під руку зі студенткою в образі стюардеси показав, який вигляд мають експерти з туризму.

Потім, кинувши на плече блискучий одяг прикинувся хореографом, далі - з хлібом-сіллю і вишитим рушником показав, чим займаються дипломати і з мікрофоном спародіював тележурналістів. Студентка поруч з Поплавським кілька разів змінила образ, а ректор був стійким у виборі — білий піджак у велику клітку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поплавський "на стилі" розповів про наболіле - "найскладніше в житті".

Як повідомляв Знай.uа напівголі студентки вже не допомагають: Поплавський готовий платити.

Знай.uа писав, Поплавський несподівано опинився на дивані з красунями в шкіряних сукнях - "Намагаюся встигати".