Відома російська телеведуча, комедійна акторка Катерина Варнава, зірка Comedy Woman продовжує дивувати шанувальників серйозними змінами в своєму образі. Так, деяким фанатам творчості захотілося порівняти, як Катерина Варнава виглядала раніше, і як дівчина виглядає зараз. Багато хто зазначає, що акторка доклала чимало зусиль заради глобальних змін.

Читайте Знай Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації пабліка в мережі Instagram showbiz_life.

Катерина Варнава, скріншот: Instagram
Катерина Варнава, скріншот: Instagram

Катерина Варнава, скріншот: Instagram
Катерина Варнава, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Катерина Варнава раніше і зараз. Мінус кілограми і зміна кольору очей. Катерина розповіла, що жодної ринопластики не робила, а Ви вірите?" - пишуть автори публікації.

Зазначимо, що акторка і телеведуча Катерина Варнава, яка виступає у складі жіночого колективу "Comedy Woman", а раніше була ведучою української програми "Хто зверху", часто радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Також варто нагадати нашим читачам, що акторка і гуморист популярного шоу Comedy Woman, якій забороняли в'їзд до України, Катерина Варнава оприлюднила унікальну фотографію з не менш відомим танцюристом Євгеном Бороденком, який для неї є найкращим. Дане фото з'явилося в Instagram знаменитості. Так, на знімку видно, що зроблено на фоні вишуканого червоного автомобіля, Варнава поклала свою голову на плече Бороденка, який тримав келих і посміхався.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Варнава схвилювала мільйони чоловіків голими грудьми: "Бейба".

Як повідомляв Знай.uа Варнава не втрималася і потерлася сідницями з подругою: "Дівчата в 80-е відпалювали".

Знай.uа писав, Катя Варнава позувала перед фотографом повністю голою - ноги від вух, а груди притиснула колінами.