Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали добірку гарячих моментів красуні з її літнього кліпу "Вабити" 2019 року, де Тіна виринала з басейну в блискучому срібному купальнику, грайливо насолоджувалася черешнею і демонструвала розкішну фігуру в танці.

Варто відзначити, що сам кліп був знятий в Лос-Анджелесі, США, разом зі знаменитими красенями-танцюристами Josh Killacky і Tim Milgram. Хлопці зіграли хатніх робітників, які домагалися кохання сексуальної господині Тіни, намагаючись привернути її увагу, поки сама співачка ніжилася під сонечком, займалася аеробікою, запалювала в клубі.

Фолловери залишилися в захваті: "оххх відео на ніч😍", "Хот відео на ніч 🔥✨", "Солодка вишенька ❤️", "улюблені❤️❤️❤️", "Спокусниця", "Супер ❤️❤️", "Ну все... Знову не засну💖❤️🍒🔥", "Яке розмаїття!!!💯👍💖", "просто 🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.