Донька загиблого російського актора Сергія Бодрова молодшого, 22-річна акторка Оля заявила, що прийняла пропозицію свого колеги по сцені, 30-річного актора Театру ім. Маяковського Сергія Бистрова. Весільна церемонія відбулася буквально днями.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню самої дівчини в соціальних мережах.

Весілля Ольги Бодрової, фото: Facebook
Весілля Ольги Бодрової, фото: Facebook

За її словами, торжество було камерним - запросили тільки найближчих. Так, 2020 рік багатий на радісні події для молодої акторки. У січні вона дебютувала в кіно, зігравши у фільмі "Калашников".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А на початку липня випускниця ДІТІСу отримала посаду співведучою на церемонії закриття Міжнародного кінофестивалю імені Андрія Тарковського. Президентом фестивалю є її дідусь - кінорежисер Сергій Бодров - старший. Як відомо, Ольга задіяна в кількох спектаклях в Академії російського театру.

Варто також нагадати нашим читачам, що донька загиблого кінорежисера і популярного актора Сергія Бодрова Ольга з'явилася на сцені міжнародного кінофестивалю "Дзеркало" в якості ведучої.

Вона взяла участь у церемонії закриття фестивалю разом з Юрієм Колокольниковому. Відповідні фото з'явилися на сторінці Zerkalo.space в Instagram. У мережі 21-річна Ольга порівняла подію з чаклунством, і очевидно, що вона залишилася задоволена. Глядачі ж зазначили, що Ольга поводила себе вільно і впевнено.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Брату-2" виповнилося 20 років - факти про культовому фільмі, які спливли тільки зараз.

Як повідомляв Знай.ua, так загинув Бодров: гігантський крижаний монстр загрожує мільйонам людей, вчені б'ють на сполох.

Знай.ua писав, путінський актор з "чорного списку" показав, як городами проліз в Україні: фото.