Після того як Володимир Зеленський почав працювати на Банкову, справи у його шоу "Вечірній квартал" пішли гірше, і цим відразу скористалися конкуренти по гумористичному цеху.

Про те, що відбувається з бізнесом Кварталу-95 і як цим користуються конкуренти, пише видання НВ.

Читайте Знай в Google News!

Після приходу Зеленського до влади у "Вечірнього кварталу" значно зменшилась кількість глядачів.

Так, за даними Індустріального телевізійного комітету, на початку 2019 року частка телеглядачів "Вечірнього кварталу" становила 28 % від їхнього загального числа, а у червні того ж року, після проведення інавгурації Володимира Зеленського, вона опустилася до 13 %.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Через деякий час почалася смуга невеликих злетів і очевидних падінь, в тому числі викликаних ще й коронавірусом, через який постраждала і концертна діяльність, і зйомки нових програм.

Популярність "Вечірнього кварталу" почала падати на тлі зростання популярності "Дизель шоу", що можна пояснити відсутністю гострих тем, на які раніше жартували гумористи Зеленського.

Так чи інакше, але станом на червень 2020 року, частка глядачів обох шоу становила 15% від їх загального числа.

Про нові реалії "Кварталу 95" без Зеленського розповідав і шоумен Євген Кошовий, який став новим художнім керівником проекту.

"Те, що Володимир Олександрович став президентом, колектив від цього трохи втратив. Тому що Вова виконував кілька обов'язків: він був і художній керівник і менеджер. Ці посади, які він займав в одній особі, це вдавалося лише йому. А тепер воно розійшлося іншим людям. І тепер ми не можемо зрозуміти, як він це робив", - зізнався співак в інтерв'ю УП.

Карантинне інтерв'ю з Кошовим

У нас карантинне інтерв'ю з Кошовим!

Geplaatst door Українська правда op Woensdag 1 april 2020

Кошовий також поскаржився, що після виборів вони з Зеленським стали рідше спілкуватися, і іноді йому доводиться кілька днів чекати відповіді від глави держави.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кошовий розповів правду про гонорари Кварталу 95

Як повідомляв портал Знай.ua, Кошовий на карантині сильно змінився, фанати дали поради

Також Знай.ua писав, Кравець і Кошовий з "Кварталу 95" показали справжнє обличчя на вечірці олігарха