8 років тому на "Новому Каналі" вийшла телепередача "Кабріоліто". Всього вийшло десять епізодів цього телешоу. Суть її полягала в подорож по Україні. Ведучими виступили Ольга Фреймут, Олександр Педан і Сергій Притула. Один з них перемагав і вибирав наступну точку, куди вони відправляться. На локації відбувається вибір дозвілля, наприклад, Сергій Притула стрибав з мосту на спір, а з Олександра Педана збивалася шапка батогом або шаблею.

Кабріолето, скріншот: Instagram
Кабріолето, скріншот: Instagram

Саме Олександр Педан в своєму Instagram-акаунті опублікував фотографії зі зйомок старого шоу і вирішив понастольгіровать про минуле времяпрепровождении. Він повідомив, що йому досі приходять повідомлення від людей, які зуміли побувати на деяких показаних локаціях.

Хтось із користувачів в коментарях припустив: "Це означає, що буде новий сезон?", А хтось вважає, що Педан був самим недооціненим серед усіх учасників

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Фреймут відпочинку зачарувала красенем-чоловіком і маленькою донечкою: "Копія тата".

Як повідомляв "Знай.uа", чотири партії висунуть спільного кандидата в мери - обговорюється кандидатура Притули. Політична гонка навколо крісла мера в Києві в черговий раз загострюється. Політичні партії шукають компроміси і реальний спосіб забезпечити перемогу своєму кандидату. Зокрема, політичні об'єднання "Сила Людей", "Демократичний Альянс", "Громадянська позиція" і "Хвиля" заявили про співпрацю.

Знай.uа писав, що Тіна Кароль блиснула соковитим декольте перед Педаном і Кухар - цукерочка.