66-річна Любов Залмановна Успенська знаменита тим, що є виконавицею міських романсів і російського шансону. Її єдина дочка від четвертого чоловіка, Тетяна Плаксина має натягнуті і конфліктні відносини з матір'ю.

Нещодавно "королева шансону" опублікувала пост в Instagram-акаунті, де зізналася в тузі за щорічним міжнародним музичним фестивалем "Жара". Успенська заявила: "Тільки цей захід дарує стільки зустрічей, посмішок, позитивних емоцій і радості". П'ятий ювілейний захід був запланований на 29 липня і мав тривати цілих п'ять днів - по 2 серпня 2020 року. Однак пандемія COVID-19 змусила організаторів відмовитися від цієї ідеї і перенести фестиваль на наступний рік.

Успенська, скріншот: Instagram
Успенська, скріншот: Instagram

На першій фотографії вона знаходиться в компанії Міті Фоміна та Брендона Стоуна. На другому ж зображенні ефектно виїхала на сцену на спортивному мотоциклі в досить короткій сукні, як для 66-річної жінки.

Її дочка, Плаксина, в червні виклала в мережу публікацію, в якій поскаржилася на проблеми з алкоголем: "Видно в 30 років вже пиці пити!". Але незабаром порахувала пост зайвим і видалила його.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, прогнали з КВН за нечувані витівки, Масляков не витримав: чому Галкін, Ярмольник і інші більше ніколи не будуть в журі.

Як повідомляв "Знай.uа", та сама "гордість" російської Кардашьян не вмістити в грайливу спідничку.

Знай.uа писав як Могилевська відгуляла 45-річчя - Полякова залізла в золоту клітку, а Чапкіс розтанцювався.