Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам.

Так, мама Алла застала малюків за дивним заняттям - Ліза і Гаррі просто лежали на сходах, прикинувшись дерев'яними сходинками, які, за словами дівчинки "дуже люблять татуся, і матусю теж". Весь цей перфоманс діти влаштували не просто так - насправді вони чекали, коли Максим повернеться в їхній замок з роботи, а як тільки батько сімейства нарешті прийшов - дзвінко сміялися і раділи здивованому артисту.

Коли сім'я 😍 зустрічає діти #сім'я

Фолловери залишилися в захваті від дружної сім'ї Пугачової і Галкіна: "Як добре що їх двоє! Їм завжди добре разом)", "😍коли сім'я чекає - це найцінніше", "Самий щасливий тато)))", "Улюблений голос❤️", "Які прикольні дітки", "мамині Янголята", "Які вони класні🔥🔥🔥❤️", "Чекають дуже💪😍", "Які вони у вас милі, здоров'я і щастя вам і вашим дітям!!!", "Мілашки🤗", "Солодкі дітки💚", "такі вони класні😍", "Кращі🙏❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.