Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників - виявляється, красуня стане мамою вдруге. Варто відзначити, що Ілона та Іван також виховують маленьку доньку Валерію.

Як виявилося, у новому сезоні "Танців з зірками" Ілона зовсім не збирається сидіти вдома - її партнером став шоумен Дмитро Танкович, і вони поборються за перемогу так само, як і інші пари. Артистка наголосила, що всі рухи будуть виконуватися під чітким наглядом лікарів і вважає, що улюблена справа полегшить красуні вагітність.

Ну що друзі,я не перестала вас ще приголомшувати своїми новинами?! Шоу телепузиків у новому сезоні на сцені @tanci1plus1 #танціззірками Ну @tankovichd готовий підривати цей паркет?🤪🤗😂 Такого в нашій країні ще не було💃🏽🙈🙏

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Ілона❣️❣️❣️ ти неймовірна👏🏻👏🏻", "Ви впораєтеся, це точно. Але чи варто...", "Відмінна новина😄тільки дуже переживаю, Ви не боїтеся нашкодити дитині? Це не небезпечно?🤔", "Це буде дуже цікаво, я вже не можу дочекатись❤️", "Тепер не тільки за Чапкіса хвилюватися доведеться 😉", "😱😱😱 ти серйозно? Це не жарт?", "🤔, виходить, вже розраховано, що Ви в перших ефірах вийдете з проекту 😕🤔", "Партнери-гумористи - це Ваша фішка😂🙌".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.