Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантне селфі, засмагаючи під спекотним літнім сонечком в бікіні чорного кольору з бахромою, демонструючи не тільки розкішну фігуру, але й обличчя без краплі макіяжу, грайливо знімаючи сонцезахисні окуляри. Так, артистка позувала на тлі блакитного моря, найімовірніше, тільки вийшовши з води.

При цьому Настя вирішила розповісти, яке почуття вважає найважливішим для кожного, заговоривши про любов не тільки до Потапа, але і рідних, улюбленої справи, і всього, що відбувається в житті.

Love here! Love there! Love everywhere! ❤️ ⠀ Любов лежить в основі всього! Любов до близьких і рідних людей, до вас, мої дорогі, до себе, людей і всього, що оточує і відбувається в житті і до самого життя - це найбільший дар! ⠀ Саме любов дарує справжнє щастя! 🥰☺️

Фолловери залишилися в захваті: "Красива😍", "Який загадковий погляд!😍", "😍😍 Яка гарна😍😍", "Згодна )))💖💖💖 Анастасія @kamenskux Ви прекрасні ) Тільки що помітила , що в носику сережка корона 💙💙💙", "Хочу на море, классний вид ззаду!!!", "Красуня", "Я тебе обожнюю", "Куди ж без кохання 😍👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.