Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася шикарним чорно-білим кадром, примірявши лише спокусливу спідню білизну і грайливе прозоре вбрання в сіточку, доповнивши образ незвичайною зачіскою і босоніжками на масивному підборі. Так, артистка поцікавилася, як пройшли вихідні у численних шанувальників, зазначивши, що у самої красуні було "все".

І справді, Даша з радістю займалася улюбленою справою - вирушила з ранку раніше на рибалку, де встигла зловити (і навіть відпустити) краснопірок і карасів, а ось сазани зірвалися з вудочки зірки.

Розповідайте, як вихідні? У мене було все.

Фолловери залишилися в захваті: "найкрасивіша 😍😍😍🔥🔥🔥", "А всі бачать яка Дашка у мене класна 🤤😍❤️", "Боже мій, це так сексуально", "Даша найкраща👏", "Ви неймовірна!", "ТИ КРАСУНЯ !!!!!!!!!!!!", "Шикарна жінка🔥👏", "💪😣🔥Чітка 🌞🌷🍒", "Дашуль, як можна бути такою класною , не реально красивою і з любов'ю???💞💞💞", "Даша, я Вас обожнюю".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.