Один з найзавидніших холостяків України - Олександр Пономарьов прийшов у гості до журналістів, з якими поділився вельми відвертими подробицями про своїх колишніх дружин. Популярний вже не перший десяток років в країні співак розповів, чому не підтримує стосунків з колишніми і чому не може відзначати дні народження з сином.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

Пономарьов з дочками Мозгової: Зоєю і Євгенією
Пономарьов з дочками Мозгової: Зоєю і Євгенією

Так, буквально днями Саша святкуватиме свій 47-й день народження. Два останніх роки співак святкував цей день на морі. Однак зазначає, що цього року можливі невеликі зміни. А на питання, чи вітають його колишні дружини - відповідає прямо: "Якщо чесно, я намагався підтримувати відносини, але вони не дуже хочуть цього", - зізнається артист.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Десять років Олександр був разом з продюсером Оленою Мозговою. У 1998-му році жінка народила від співака доньку Євгенію. А вже в 2006 році Пономарьов одружився з Вікторією Мартинюк. Через рік у пари народився син Олександр. У 2011-му пара розлучилася.

Олександр Пономарьов, Фото з сайту Хвиля
Олександр Пономарьов, Фото з сайту Хвиля

"З Вікторією я не спілкуюся взагалі. А з Оленою ми спілкуємося, але іноді вона мене видаляє з друзів на Facebook. Потім додає. Я спокійно до цього ставлюся. Це жінки, з якими я жив, які є мамами моїх дітей. Я їх поважаю ", - відверто каже Пономарьов.

Крім того, Олександр зазначив, що з дітьми свій день народження не відзначав вже кілька років і на це є свої причини.

"Зараз доньки в Португалії - там працюють. А Сашка іноді приходить, живцем вітає, іноді - по телефону. Дивлячись, де я, тому що останні два дні народження перебував за кордоном. Сашки зі мною не було. Мені його дають на місяць за рік , коли є відпустка і це не потрапляє на мій день народження ", - зізнається артист.

Олександр Пономарьов, фото: Instagram
Олександр Пономарьов, фото: Instagram

А ось на питання, чи є у співака кохана дівчина зараз, він відповідати не збирається. Каже, з нещодавнього часу ця тема для нього - табу: "Я не говоритиму, чи є натхненниця. Це моє особисте життя, я його вже не афішую. А яким воно повинно бути - як боженька управить, таким воно і повинно бути. Я вже пару раз афішував і зрозумів, що це неприємно. Я не хочу про це говорити".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, американка у вишиванці зачарувала весь світ українським хітом Пономарьова.

Як повідомляв Знай.ua, найпопулярніші українські виконавці часів незалежності.

Знай.ua писав, "Заспівав голосом, який дав мені Бог", - Dzidzio розповів про новий проєкт.