Відомий британський актор Джейсон Айзекс, який зіграв Луціуса Мелфоя у фільмах про "Гаррі Поттера" не на жарт перелякав шанувальників зізнанням. Виявилося, що актор багато років страждав через наркозалежність.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки зізнанню Джейсона Айзекса в інтерв'ю для журналістів журналу The Big Issue.

Джейсон Айзекс, фото: gettyimages
Джейсон Айзекс, фото: gettyimages

Джейсон ще в дуже юному віці пристрастився до алкоголю, і до 16 років почав вживати заборонені речовини: "Я завжди був схильний до залежностей, до 16 років вже пройшов через пияцтво і почав багаторічний роман з наркотиками. Я був далекий від свідомого, мислячого, чуттєвої людини".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Актор вперше напився в 12 років, пережив пекучий сором і фізичну відразу, але не припинив вживати алкоголь, з роками стикаючись з важчими наслідками залежності.

Джейсон Айзекс, скриншот: YouTube
Джейсон Айзекс, скриншот: YouTube

"Незадовго до того, як я кинув, мені раптом спало на думку, що якби всі, кого я знав, померли, буквально кожна людина, я, ймовірно, не заперечував би. Насправді, мені це навіть сподобалося, тому що тоді у мене з'явилося б виправдання, щоб сидіти в кімнаті і приймати наркотики. Всі інші говорили б: "Ну його можна зрозуміти, ви ж чули, що у нього трапилося?", - згадує актор.

Зараз Айзекс веде тверезий спосіб життя, про який не міг би подумати в юності.

"Я думаю, що 16-річного мене здивувало б, що зі мною все гаразд. Мені вдається знаходити просте щастя в простих речах. Не завжди все ідеально, але мені вистачає", - сказав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, автор Гаррі Поттера Джоан Роулінг нарвалася на цькування через "менструаторів": погрожують вбивством та зґвалтуванням.

Як повідомляв Знай.ua, Емма Уотсон увійшла до ради директорів власників Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga - "Багатий досвід".

Знай.ua писав, Редкліфф накинувся на Джоан Роулінг через трансгендерів - "Це жінки".