Міла Кузнєцова - відома українська модель плюс-сайз, блогерша і володарка вселяє бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь в конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько балує яскравими фото і відео зі свого життя. Так і цього разу красуня показала незвичайні знімки, на яких з'явилася в сміливому образі відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

Схоже, зіркова красуня відвідала аквапарк на Арабатській стрілці, про що поспішила повідомити шанувальникам. На нових фото, які показала зірка, її можна побачити на гірці, на тлі атракціонів і моря. На прогулянку Міла вийшла в сексуальному роздільному купальнику, який красиво підкреслив її соковиті принади і свіжий загар. Волосся моделі розпущені і розпатлане вітром, а на її обличчі немає макіяжу, вона кокетливо дивиться в камеру з легкою посмішкою. У підписі до кадру Кузнєцова написала: "Як же круто побувати в аквапарку @aqualand_henichesk. Стільки яскравих емоцій від катання на водних гірках прям як маленька дитина. Щастя для дорослих і дітей. Відпочиваючи на Арабатській стрілці відвідування Акваленду - обов'язкове!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".