Неллі Уварова, відома за роллю забитої секретарки Каті Пушкарьової в серіалі "Не родись красивой", знову з'явилася на публіці.

Після гучного в нульових серіалу, де Неллі блискуче зіграла головну роль - сучасну Попелюшку, яка перетворилася на красиву і успішну леді, Уварову запрошували в багато великі проекти на головну роль. Але актриса зізналася - їй більше до душі гра в молодіжному театрі.

З тих пір побачити її на екранах телевізорів можна не часто. На світських заходах актриса вважає за краще з'являтися рідко, тому шанувальники рідко спостерігають за змінами в зовнішності актриси.

У зв'язку з відкриттям кінотеатрів після тривалих карантинних обмежень, в Москві пройшла прем'єра нового фільму, на якій зібралися багато зірок російського кіно. Серед них помітили і 40-річну Уварову. Правда, шанувальники швидше розчарувалися. Неллі не виправдала їхніх очікувань: поправилася, непомітно одяглася, коротко постриглася.

Однак, такий зовнішності є виправдання: у вересні минулого року Неллі поголила голову на підтримку іншої зірки нульових - Анастасії Заворотнюк. А навесні цього року зізналася, що її більше не кличуть в кіно. "Все через мою вимогливості," - зізналася актриса.
Незважаючи на те, що коментарі до публікації переповнені негативними відгуками, Неллі ніяк не реагує на критику. Можливо, вона спокійно приймає свою зовнішність. А може, готується до перевтілення в нову роль.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше Саша Зарицька з групи KAZKA розповіла про несподіване сюрприз на 28-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в мережі спливло архівне фото Тіни Кароль: такою юною зірку ще не бачили.

Також "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі випадково засвітила груди - тонка бретелька не витримала.