Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала на своїй сторінці забавне інтерактивне фото, на якому позує на яхт-прогулянці.

Читайте Знай в Google News!

Виявилося, що після виснажливих зйомок нового сезону тревел-шоу "Ле Маршрутка", Леся вирушила підкорювати Єгипет. Телезірка виклала спекотне фото, на якому позує на палубі яхти, на прогулянку вона вийшла в сексуальному чорному бікіні, яке красиво підкреслило витончену фігурку і рівний загар. Волосся красуні розпатлане морським бризом, а на її обличчі модні сонцезахисні окуляри. У підписі до публікації Нікітюк написала: "Ну нарешті. Моррррре. Привіт, Туреччина і пахлава, ой Єгипет". Фоловерів не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телезірки, її завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще