Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами в соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. Цього разу зоряна красуня порадувала шанувальників пікантним фото в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Аліна з'явилася перед камерою в роздягальні, вона фотографує себе в дзеркало. На ній об'ємна картата сорочка, яка оголила одне плече і частина стегна. Волосся співачки красиво укладені, а на її обличчі легкий акуратний макіяж, вона кокетливо дивиться в камеру з серйозним обличчям. У підписі до кадру Гросу написала: "# ЯВЕРНУСЬ. Еротичний момент. Ви точно будете чекати цей серіал". Фанати в захваті від жарких фото зоряної красуні, її завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще